Εθνικές Εκλογές 2012

Χρεοκοπήσατε. Φύγετε!

Φτάνουν στο σημείο ακόμη και να στήσουν προβοκάτσιες απέναντι στη χώρα, προκειμένου να διαιωνίσουν το ειδικό καθεστώς που έχουν επιβάλει. Έτσι έρχεται τώρα στη δημοσιότητα μέσω του Προέδρου της Δημοκρατίας ένα (ανυπόγραφο) σημείωμα που αποδίδεται στον πρωθυπουργό της Τρόικας Λ. Παπαδήμο, το οποίο τάχα προειδοποιεί ότι τα ταμεία του Δημοσίου στερεύουν από ρευστό. Αυτό θυμίζει την πριν δύο χρόνια δήλωση του τότε υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου ότι η κατάσταση της οικονομίας μοιάζει με τον Τιτανικό, μια δήλωση που άνοιξε το δρόμο στην Τρόικα.

Προφανής στόχος τους είναι η δημιουργία μιας κυβέρνησης των ίδιων δυνάμεων που καταδικάστηκαν στις 6 Μάη από τη λαϊκή ψήφο. Ενδεχομένως –και ακόμη χειρότερα- μια κυβέρνηση τύπου Μόντι, με τις ευλογίες των Βρυξελλών, της Μέρκελ και του Μπαρόζο, αλλά χωρίς καμιά λαϊκή νομιμοποίηση. Ταυτόχρονα, με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις, προσπαθούν να ακυρώσουν την ύπαρξη αντιπολίτευσης, δηλαδή το αυτονόητο σε μια Δημοκρατία. Γι' αυτό και επιτίθενται στο ΣΥΡΙΖΑ με καρότο (πρόσκληση για συγκυβέρνηση) και με μαστίγιο (βομβαρδισμός από Μνημονιακά κόμματα και ΜΜΕ ότι πρόκειται για «ανεύθυνη δύναμη» και άλλα).

Δεν θα καταφέρουν ούτε να βάλουν στο χέρι το ΣΥΡΙΖΑ ούτε να σταματήσουν το πανίσχυρο λαϊκό ρεύμα που δυναμώνει. Τιμωρήθηκε στις 6 Μάη αυτό το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα και τώρα ανοίγει ο δρόμος για την κατεδάφισή του. Για τη σωτηρία του λαού. Για την πραγματική Δημοκρατία, την Εθνική Ανεξαρτησία, την παραγωγική Ανασυγκρότηση.

 

15 Μαΐου 2012

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο

diakiriksi

psifodeltia

Ανακοινώσεις ΣΥΡΙΖΑ

 Ανακοινώσεις ΣΥΡΙΖΑ

Υλικά ΣΥΡΙΖΑ

afisa ekloges 2012